Fit de zomer in challenge! – Vlog #148 // OPTIMAVITA

Posted on

31 thoughts on “Fit de zomer in challenge! – Vlog #148 // OPTIMAVITA”

 1. Als ik wat meer in de buurt woonde was ik zeker even komen buurten… Trouwens leuk om af en toe beelden van de stad te zien… Heel af en toe gaan wij wel eens een weekendje naar Groningen. Altijd erg leuk!

 2. Ik doe mee met de challenge!!
  En verder hoop ik dat het nog steeds beter gaat met jouw knie nu je het hardlopen weer bent gaan oppakken. Ik genoot er ook zo ontzettend van en was (te) fanatiek. En nu kan ik het helaas niet meer doen, wegens een knieblessure (nu al 10jaar). En ik mis het nog altijd. Daarom zoo belangrijk om goed te rusten en herstellen tussen trainingen en helemaal bij blessures. Dus veel succes en kalm aan☺️ trouwens ik kan veel andere sporten nog wel doen gelukkig. Dit is dus niet bedoeld als zielig verhaal, maar alleen als extra waarschuwing πŸ˜ŒπŸ™„πŸ’•

 3. Ik ga ook meedoen! Eten bijhouden doe ik nu al sinds een weekje maar meer bewust eten is een hele goeie! πŸ™‚
  Nog even iets anders… volgende week gaan ik en mn hubby een weekendje naar Groningen.. nog leuke tips Marloes?

 4. Lijkt me leuk om mee te doen. Uhm kheb net pizza gegeten….niet het beste eten maar heb er wel van genoten. Wel voor de tijd weer een workout van jou gedaan. Dat ging goed! xx

 5. Hi Marloes! Afgelopen zat mijn eerste halve marathon gelopen. Geen toptijd (2.17) maar was blij dat ik er was. 2 dagen na de wedstrijd kreeg ik last van mijn knie:-( nu ook herstellen. Succes alvast als je de marathon gaat doen. Groetjes uit Zweden.

 6. Hey Marloes! Als tip: bij de Aldi heb je ook cacaonibs, stukje goedkoper wel! Omdat je het vorige vlog erover had dat je je zo duur vond πŸ™‚

 7. Hallo, jij heb toch voeding en dietetiek gedaan? Ik zit er aan te denken om die studie te doen omdat ik graag bezig met met sporten en voeding in me dagelijks leven. Alleen is het werkaanbod niet super goed lees ik, raad je het mij aan of heb je evt tips? Dankjewel voor je tijd alvast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *