Q&A: Marcelos bästa sex i Paradise Hotel

Posted on

44 thoughts on “Q&A: Marcelos bästa sex i Paradise Hotel”

  1. “Om dom inte vill ge mig det jag vill ha” okej så det du vill ha är att va otrogen mot din flickvän i ett LIVE DEJT PROGRAM wtf?! Live dejt gjorde dig en tjänst att ta bort dig från det.

  2. Här har vi en kille som som är en prima exempel på att killar shameas för att ligga runt. Marcelo har från dag 1 varit ärlig med bokstavligen alla att han kommer inte ha en förhållande i huset och ändå vill tjejer kasta skit på honom att han är "respektlöst" bla bla bla. Det är så otroligt ironiskt eftersom i precis samma säsong så har vi Josie som också utalar sig om att hon vill "testa" killar och ragnordnar dom efter sex men ingen snackar om att Josie är en "mansgris."

    Snälla ni killar som läser detta, om en tjej kallar er "fuckboy", "mansgris" ta fan inte åt er. Det är verkligen bara en shaming tactic för att shamea killar som gillar att ligga runt med flera tjejer.

  3. Den enda Marcelo var ärlig mot var Nina, men han gav de andra tjejerna falska förhoppningar. Camilla trodde till och med att han var kär i henne och att de skulle dejta på "utsidan". Tycker att Marcelo överdrev med sitt "spel".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *