REAGERAR PÅ VECKA 2 | PARADISE HOTEL

Posted on

28 thoughts on “REAGERAR PÅ VECKA 2 | PARADISE HOTEL”

  1. Hej fina ni! LÄS detta INNAN ni kommenterar. Detta är en REAKTIONSVIDEO. Alltså innebär att man ska REAGERA på det som händer i avsnitten. Jag har i varje video hittills verkligen varit så pedagogisk (bokstavligen), snäll, varsam och så stöttade jag kan vara. Jag försöker förklara hela tiden vad jag tror någon situation kan bero på, varför, hur etc. Jag skyddar Camilla hela tiden, från min första reaktionsvideo också. Men jag är verkligen inte Camillas mamma, snälla, ni måste förstå det. Jag kan inte sitta helt knäpptyst när jag ska reagera på Camilla (vilket jag bokstavligen nästan gör redan?) och sen reagera på alla andra. VI ALLA gör misstag i huset, vi ALLA gör dumma saker, och OFTAST vinklas det mer konstigt och dumt än hur situationen var och jag är väldigt noga med att säga det, men ska jag behöva påminna er om det hela tiden och ska jag verkligen känna att jag måste skydda Camilla i varje video? Jag är extremt snäll mot henne och känner inte att jag hade velat vara annat än snäll, för jag gillar Camilla, men att vissa av er tycker att mina reaktionsvideos är elaka? Really? Vissa av er kommenterar också om att hon ångrat sig, ja absolut men det är fortfarande inte mitt ANSVAR att förmedla i varje reaktionsvideo. Jag nämner det redan i min första och i vanlig ordning står upp för henne och stöttar henne. Och jag ska reagera på det som hänt där och då, reagera på vad som hände DÅ i avsnittet. Jag kan inte då sitta och påminna alla om att hon IDAG ångrat sig. Det är hennes uppgift och jag har redan stöttat henne vilket jag också gör dagligen. Allt behöver inte synas offentligt. Också en annan sak, att jag själv vart sårad och ledsen i min säsong, givetvis vilket jag står för och också skyddat Camilla mycket i är att jag själv är känslig så jag FÖRSTÅR hennes känslor. Jag och Camilla hade inte i närheten av samma relation i huset med mitt ex, dem är extremt olika. Det kan alltid ändra sig absolut, men just NU i säsongen är den inte likadan som jag hade i min säsong, (min var fortfarande kass & hemsk) dem är två helt olika situationer. Vilket, då ni nog är ute efter Camillas svar i detta, ja hon tycker också och insett idag att det inte var samma sak. Tack! 🙏🏽❤️

  2. Vf klagar så många egentligen. Det heter reagerar. Inte reagera fint om allt. Gud så lättkränkt folk kan vara 😂 u go girl Nina. Tycker du inte alls är elak eller så. Utan gör de på ditt sätt. Fortsätt så! ❤️

  3. problemet är ju att Marcelo säger saker till Camilla som får henne att tro att de ska bli ett par på utsidan. Jag kan inte alls se att det är hennes "fel" eller att hon är "problemet" eller att hon gråter för mycket för han förvrider ju skallen på alla tjejer för att han lever på bekräftelsen han får. Han älskar att prata om kvinnor som om de är känslostörda och att det är "sååååå jobbigt" när de är "efter honom", men det är ju han som är känslostörd som inte klarar av att sätta gränser och kan inte stå rak om han inte har ett entourage av kvinnor som han dribblar med och skapar osäkerhet i. Självklart blir Camilla ledsen då han sagt saker som han sen inte kan hålla eller stå för. Han ger dubbla budskap och får kvinnor ur balans. Det är en form av psykisk misshandel och det är så vissa män gör i början på relationen för att se hur långt de kan manipulera kvinnor. Tyvärr, han är ett skolboksexempel.

  4. Fast Nina, du grät ju också i typ andra programmet när Marcelo inte kunde ditt namn? Känslor blir ju förstärkta där inne och jag hade hellre sett att du stöttade Camilla iallafall i den biten. Tycker du är så jävla grym och du hjälper och ger styrka till så jävla många tjejer inklusive mig men tycker det blev lite fel där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *