"TIPU KATA TRAVEL SOLO TP SIAPA AMEK GAMBAR KAU?" | Ep.5 – PEREMPUAN TRAVEL SOLO | #55 Hidup Shazz

Posted on

46 thoughts on “"TIPU KATA TRAVEL SOLO TP SIAPA AMEK GAMBAR KAU?" | Ep.5 – PEREMPUAN TRAVEL SOLO | #55 Hidup Shazz”

  1. baru jer dapat tahu cheetah dah takde… harap2 kak shazz bersabar tau… kami semua memberikan kak shazz masa untuk heal. kita tengok ig story kak shazz sampai menangis.. cheetah sentiasa di dalam hati kita semua ❤️ cheetah masam takkan dilupakan 💕

  2. Ya Allah kesian cheetah, stay strong kak shazz😭

    Sya juga pernah mengalami perkara yang sama kak shazz, tak sanggup nak tengok dia pergi dalam keadaan menderita 😔

  3. Kak shazz 🙁 be strong kak..saya faham rasa kehilangan kucing..allah..saya baru bela 2 bulan, dah mati kna langgar..time tu pun saya takda kat rumah..saya pergi tuisyen..balik, Tiba ii mak minta maaf. Saya tanya kenapa tiba ii minta maaf..dia kata dia terlanggar kucing saya. Sakit dia ya allah..tak tertahan..seminggu lebih saya tak cakap dgan mak saya..saya tak terima..selalu time saya tidur, dia ada kat sebelah saya.. Lepas kna ceramah dgn abg saya, baru saya minta maaf dkt mak saya

    Kak, saya minta akk banyak bersabar dan redha. Allah lebih sayang dia 💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *