TOP 10 dokaza putovanja kroz vrijeme | 2017

Posted on

32 thoughts on “TOP 10 dokaza putovanja kroz vrijeme | 2017”

 1. Ова видео има само една поента …
  ДА ПОТВРДИ ТОА ШТО НЕ Е ПОТВРДЕНО,,,,
  зошто,,,!!???
  ЗАТОА ШТО Е НАПРАВЕНО ЗА ТАА ЦЕЛ, ВО СПРОТИВНО И НЕ БИ ПОСТОЕЛО ИСТОТО ВИДЕО…..!!!
  САМИ СЕБЕСИ СЕ ДЕМАНТИРАТЕ…..!!! 😶

 2. Poštovani, pregledala sam pažljivo vaš video prije nekoliko mjeseci. Jučer 17. 08.2019.. bio je na HRT3 film Fatamorgana, danas je repriza, koji je crno bijeli ne piše godina proizvodnje, ali u glavnoj ulozi je Gregory Peck iz mlađih dana. ZANIMLJIVO je to da sam negdje poslije sredine filma ugledala čovjeka sa slušalicama današnjeg oblika prikiljučenim na nešto kao mobitel. Čovjek je stavio tu stvar u džep. Zaista neobično za vrijeme kad su se ljudi služili onim crnim bakelitnim telefonima!

 3. Ovo sa pricanjem na mobilni nema veze sa mozgom. Kako neko moze koristiti mobilni telefon bez sve oreme koja zahteva njegovo koriscenje. Predajnici, opertorske kompanije itd…Suvisno je da nabrajam.

 4. Dok baba razgovara na mob, ona zebra ispred nje je iz budućnosti. Zebre u to vreme nisu imale pruge, nego su radile za travu. Zebre tada nisu ni postojale a evo je na videu! Čist afrodizijak u to vreme za lokalne katastrofe u novinama. Ipak ima neštu u auri babe. Tu je odgovor.

 5. Svi očekuju da to mora biti neki STROJ. 😀 A RUTINSKI, INAČE svake stotinke svako od nas se prebacuje iz jedne u drugu paralelnu realnost pomoću vlastite Svijesti. Iz šire perspektive, ZAŠTO NEBI BILO MOGUĆE? SVE JE MOGUĆE. Pitanje je samo, da li je u našim umovima moguće dok gledamo kroz ključanicu cijelo vrijeme suzdržavajući se od strahova/umnih filtera/uvjerenja. 😀

 6. sunce ti poljubim
  ma nisu potrebni ovi video klipovi kao dokaz
  ti si bre dokaz
  vratio si se sa mozgom jedno dva tri veka nazad
  ja nemogu da poverujemda danas postoji neko ko veruje u ove nebuloze
  to je strasno
  molite boga samo da nikad neuspete decu da napravite
  zalosno bi blo da se toliko idiota namnozi
  uuuuzas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *