Waylon – 'Hotel California' // Q-top 1000 cover

Posted on

9 thoughts on “Waylon – 'Hotel California' // Q-top 1000 cover”

  1. Wauw dat is een prachtig mooie nummer wat waylon deed zingen in de studio heb er van genoten om er naar te luisteren een top nummer is dat top een blauwe duimpje om hoog voor hem groetjes ๐Ÿคฉ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜๐Ÿฅฐโค๏ธ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘๐Ÿน๐Ÿฅค๐Ÿฅณ๐Ÿคฃ๐Ÿฆ๐Ÿฅข๐Ÿฅกโ˜˜๏ธ๐Ÿฃ๐Ÿซ๐ŸŒฟ๐Ÿ‘ธ๐Ÿฆธโ€โ™‚๏ธ๐Ÿงโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜ป๐ŸŽ’๐Ÿฆ–๐Ÿฆข๐Ÿฆก๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜Ž

  2. Ik hou niet echt van Engelse muziek ik vind het op zich niet erg om te luisteren maar waylon heeft iets dat ik het heel mooi vind (Ik had dat vroeger al bij Michael Jackson maar nu ook niet echt meer maar ik vind het nog wel mooi)

  3. Ik had deze al gehoord op de radio app ik ik vond hem echt super mooi

    Ik wist meteen dat het waylon was het liedje herkende ik pas bij welcome to the hotel california

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *